The existing 3,710 square foot restaurant and bar was dark, dated and worn. The bar was small and off to the side of the focal space, which was a sunken area 280 square feet in size, devoted to dining. The sunken floor was leveled and the interior space redesigned to position the bar as the focal point, twice its original size, with comfortable seating. Windows were added overlooking a courtyard which offers outdoor service in season. Furnishing and equipment were updated to include a wine chiller/dispenser and flat screen TVs surrounding the bar, giving the restaurant a fresh, new look. One of five in the owner’s family of restaurants, the new facility now offers a stylish, updated venue with a casual, social atmosphere, a diverse menu, scheduled special events and banquet services all accommodated by the renovated design.

 

Click on an image below to start slideshow